Kommersielle Eiendomstips Som Kan Være Til Nytte For Alle

Å kjøpe næringseiendom kan virke som en skremmende og forvirrende prosess, men det trenger det ikke å være! Nedenfor er en rekke tips for å hjelpe deg og / eller din bedrift med å ta de nødvendige skritt for å få fast eiendom som passer dine behov. Ikke stress, bruk i stedet tipsene for å hjelpe deg på reisen!

Vær oppmerksom på at du kan tape penger før du til og med kjøper eiendommen. Å gjøre due diligence og ha et kommersielt bygg riktig inspisert kan koste titusenvis av dollar. Inspeksjoner har en tendens til å avdekke varer som er avtalebrytere for kjøpet. Hvis det kommer opp, ikke kjøp bare fordi du allerede har satt inn penger til inspeksjonene. Stol på instinktene dine, hvis denne eiendommen viser seg å være et monster, ta tapet og vær takknemlig for at det ikke var mer.

Hvis du vil inkludere verktøy i leietakers leie, må du huske å vite kostnadene for disse verktøyene før du setter leiebeløpet. Det kan noen ganger være lett å undervurdere kostnadene for varme om vinteren eller klimaanlegg om sommeren. Vannregningene kan også variere fra område til område. Å ha et nøyaktig bilde av verktøy kan hindre deg i å prise eiendommen din.

Et viktig tips å huske når du investerer i næringseiendom er å kjøpe en eiendom med så mange enheter som du har råd til. Dette er viktig fordi inntektsforholdet ditt vil øke med jo flere enheter du leier ut. Selv om du må betale mer på forhånd, vil avkastningen på investeringen bli mye større.

Leiligheter og rekkehus har alle en huseierforening med spesielle regler pålagt av dem kalt pakter, betingelser og restriksjoner (CC &Rs). Les alltid cc&rs. De kan begrense eller regulere praktisk talt hva de vil fra fargen på huset ditt til å parkere bilen din. I de fleste tilfeller er målet deres å fremme samsvar, men du kan finne ut at det ikke er noe for deg.

Hvis din fremtidige utleiebolig eller leilighetskompleks lar deg være vert for et gårdssalg eller garasjesalg, kan du spørre dem om du har lov til å legge ut skiltene dine i komplekset, for eksempel lysstolper eller trestubber. Noen eiendomsforvaltninger tillater ikke visning av noen form for annonser offentlig.

Spør din fremtidige utleier, før du signerer en leieavtale, om de har et telefonnummer for nødkontakt tilgjengelig. Noen utleiere drar i helgene eller ferien, og hvis noe går i stykker i enheten din, er du ute av flaks foreløpig. Sørg for å diskutere dette med utleier, for å sikre at problemene dine blir ivaretatt raskt.

Gjør litt legwork når du leter etter en eiendomsmegler. Før du velger en agent, ta en titt rundt i byen. Hvilke agenter eller byråer ser du mest annonsert? Ser du noen av skiltene deres foran husene? Hvor mange av disse husene har solgt? La dette hjelpe deg med å gjøre et valg når du velger den mest lovende agenten.

Ikke bli frustrert over prosessen med å kjøpe næringseiendom! Bruk i stedet tipsene ovenfor for å veilede deg gjennom prosessen, slik at transaksjonen din kan være så jevn som mulig. Den rette eiendommen kan gjøre underverker for virksomheten, så sørg for at du får tak i den med disse tipsene!