Det Trenger Ikke å Være Vanskelig å Kjøpe Næringseiendom

Eiendom som brukes til å få fortjeneste, enten ved leiefortjeneste eller kapitalfortjeneste, er kjent som næringseiendom. Mange investorer går inn i næringseiendomsbransjen, og noen lykkes, mens andre ikke er det. Følg tipsene i denne artikkelen for å sikre at du lykkes med å komme inn.

Å rydde opp i nabolaget ditt kan gjøre underverker for eiendomsverdien din, spesielt hvis det er flere nedslitte eller forlatte bygninger i ditt område. Det beste du kan gjøre er å rapportere helse- eller sikkerhetsrisikoer til myndighetene. Denne typen sikkerhetsrisikoer kan omfatte knuste vinduer, rustne gjerder, rusk og ting av denne art. Hvis myndighetene vil rydde ut nabolaget for deg, kan du ende opp med å spare penger på riving og øke de samlede eiendomsverdiene i nabolaget.

Et viktig tips å huske når du investerer i næringseiendom er at du ikke bare trenger mye mer penger for en forskuddsbetaling, men du må betale mye mer for inspeksjoner og vurderinger enn du ville gjort for boligeiendom. Du kan heller ikke ende opp med å kjøpe eiendommen du undersøker, så du må virkelig ha midler tilgjengelig for flere inspeksjoner.

Leiligheter og rekkehus har alle en huseierforening med spesielle regler pålagt av dem kalt pakter, betingelser og restriksjoner (CC &Rs). Les alltid cc&rs. De kan begrense eller regulere praktisk talt hva de vil fra fargen på huset ditt til å parkere bilen din. I de fleste tilfeller er målet deres å fremme samsvar, men du kan finne ut at det ikke er noe for deg.

Gjør litt legwork når du leter etter en eiendomsmegler. Før du velger en agent, ta en titt rundt i byen. Hvilke agenter eller byråer ser du mest annonsert? Ser du noen av skiltene deres foran husene? Hvor mange av disse husene har solgt? La dette hjelpe deg med å gjøre et valg når du velger den mest lovende agenten.

Før du begynner prosessen med å kjøpe en næringseiendom, må du sørge for at du finner en kommersiell megler som kan hjelpe deg med dine spesifikke behov. Noen kommersielle meglere er ikke dyktige i alle kommersielle eiendomsområder, noe som kan hindre deg i å få det du spesifikt leter etter.

Som kommersiell eiendomsmegler eller selger, vær forberedt på å utøve tålmodighet og opprettholde optimisme. Næringseiendommer er betydelig dyrere og mer komplekse enn boligeiendommer; hvert trinn i salgs- og kjøpsprosessen er betydelig mer langvarig enn hva du kan være vant til. Det er ikke uvanlig at selv de mest attraktive kommersielle eiendommene forblir oppført i flere måneder før de genererer en enkelt potensiell kjøper.

Finn ut om det er tilstrekkelig tilgang til og fra virksomheten din for gjennomfartsårer og leveranser du forventer. Det kan være veldig store kjøretøy som trenger tilgang til virksomheten din, og hvis tilgangen til og fra eiendommen ikke er tilstrekkelig, vil du vurdere å finne et annet alternativ i næringseiendomsoppføringer.

Som det fremgår av innføringen ovenfor, kalles eiendom som brukes til å tjene penger på husleie eller kapitalmidler næringseiendom. Mange vellykkede mennesker kommer ut av markedet, og hvis du følger tipsene som ble gitt i artikkelen ovenfor, kan du også komme ut av markedet som en vellykket investor.

Kommersiell Eiendom Forvirrer Deg?